Nieuwsberichten


Droevige kinderen en boze ouders om slechte 1 april grap

woensdag 2 april 2014, 15:21 - Sanne Hofman

Op een basisschool in Heerhugowaard werd door de juffen en meesters een leuke 1 april grap voor de kleuters bedacht. Althans, dat dachten zij. De grap leverde geen lachende kinderen op maar verdrietige kleuters en boze ouders!

Aan de kleuters uit groep 1 en 2 werd vertelt dat zij een iPad hadden gewonnen in een ICT project. De kinderen zouden gisteren de prijs in ontvangst mogen nemen en de ouders moesten daar natuurlijk bij zijn.


Geloofwaardig

Aan de kinderen was vorige week al vertelt dat zij de prijs hadden gewonnen. “Twijfel over de grap werd de afgelopen dagen door de school zoveel mogelijk weggenomen. En als dan ook de klas nog is afgeplakt met Apple-banners en volstaat met tasjes van een Apple-winkel, dan lijkt het wel hl echt allemaal.” vertelt een ouder aan de media.


En april!

Toen de kinderen en de ouders de klas in liepen bleek alles een grote grap te zijn. In de tasjes van de Apple winkel zaten gewatteerde petten. De zogenaamde aai-pet. “Kinderen, jullie snappen dat het een 1 aprilgrap is. Ook de kinderen van de hogere klassen denken dat wij een iPad gewonnen hebben. Daarom zetten jullie de \'Aai-pet\' op en gaan we langs alle klassen en roepen we 1 april!” vertelde de juf aan de kleuterklas.


Schandalig
De kleine kinderen waren erg teleurgesteld en veel van hen moesten zelfs huilen. “De teleurstelling in de ogen van de kinderen was enorm.” vertelt een ouder. De ouders van de droevige kinderen spreken van een schande. Een erg slechte grap dus. Op de schoolpleinen werd gisteren nog flink gediscussieerd over de grap. “Mijn dochter vertelde vrijdag nog dat ze er zelfs in de klas over gesproken hebben en dus is een extra lading/verwachting geschept.” vertelt een boze moeder.


Bron: DichtbijBookmark dit artikel:
NUjij | eKudos | Plaatsen/stemmen op Digg | Voeg toe aan je Facebook-profiel | Del.icio.us | Google bookmark | StumbleUpon | Voeg toe aan iGoogle | Feed bekijken